Bryllup

LANDSDÆKKENDE BRYLLUPSFOTOGRAF

BRYLLUPSFOTOGRAF

Romantiske og kreative on-location billeder

Til dit bryllup er der mange ting der skal på plads. Brudekjolen skal være flot og tilpasses mange gange. Det rette lokale skal bookes og den rette bryllupsmenu skal bestilles. Mange ting sker hen over dagen og den rette bryllupsfotograf til jobbet skal også findes.

bryllup fotograf

Med flere år som fotograf, er jeg i mit rette element, når det gælder bryllupsfotografier.

På sådan en vigtig dag, skal man som bryllupsfotograf kunne håndtere pludselig ændringer og være hurtig på aftrækkeren. Om man kun har 30 min eller 1 time til bryllupsportrætterne kræver planlægning. Selv på 15 minutter kan jeg skyde minimum 10 brugbare bryllupsportrætter.

Jeg elsker det naturlige og romantiske i bryllupsbilleder og derfor sørger jeg for at være godt forberedt på dagen, så du er helt tryg, når jeg står på den anden side af kameraet.

Mine billeder er præget af både interaktion med dig samt selve lokationen. Jeg bruger lokationen til at skabe rammerne for billedet og du blivercentrummet af motivet, så billederne bliver både personlige, intime og smukke.

En måned inden dit bryllup, tager vi en snak omkring dine ønsker og ideer samt planen over din bryllupsdag. På den måde er vi begge forberedte og ved hvad der venter os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup